Adéu a l'any 2010

CharlasLibraryThing en Català

Únete a LibraryThing para publicar.

Adéu a l'any 2010

Este tema está marcado actualmente como "inactivo"—el último mensaje es de hace más de 90 días. Puedes reactivarlo escribiendo una respuesta.

1gamoia
Dic 31, 2010, 10:24 am

S'acaba l'any 2010 i voldria deixar constància d'algunes fites aconseguides per aquesta comunitat de lectors en català.

L'any es va encetar amb força empenta i gràcies a la col·laboració d'en Jacme cap al mes de febrer vam poder disposar de noves eines de comunicació del grup:

- el blog LibraryThing en català,
- el compte de Twitter LibThingCat i
- la pàgina a Facebook LibraryThing en català.

L'editorial Publicacions URV (Universitat Rovira i Virgili) ens ha ofert durant aquest any 13 publicacions a través del programa Crítics Matiners.

I Edicions Bromera s'hi ha afegit durant el 2010 i ens ha fet conèixer 7 obres de sis autors diferents.

Cap al mes d'abril vam iniciar una campanya batejada amb el nom de Posa cara al teu perfil per demanar als autors catalans que posessin foto al seu perfil de LibraryThing o bé que ens donessin permís per a fer-ho algun de nosaltres. Tot i que la campanya no ha donat resultats espectaculars, mentrestant s'ha produït un canvi en les condicions d'ús de la plataforma que permet un marge més ampli per a proveir d'imatges dels nostres autors preferits i que està sent ben aprofitat.

Pel que fa a la part més social, als grups i converses, no tenim cap grup gaire animat però hi ha uns quants membres que són ben actius i fan bones propostes. Vegeu, per exemple, el Racó d'invàlids que ens suggereix en Biblioaprenent.

Per la meva part procuro mantenir tan al dia com puc la llista d'activitats en l'apartat Local de manera que el dia a dia literari i llibresc català quedi ben reflectit i que puguem seguir acuradament la influència dels diferents autors en el nostre àmbit lingüístic.

Per acabar aquest repàs, direm que a dia d'avui som 1.414 membres, que hem catalogat a les nostres biblioteques 50.653 llibres, els hi hem afegit 81.862 etiquetes temàtiques, hem publicat 1.260 ressenyes i tenim oberts 20 grups.

A mi no em sembla pas poca cosa :D

2bugaderes39
Dic 31, 2010, 2:02 pm

Moltíssimes gràcies per la feina feta, Gamoia!!! A veure si m'hi poso amb les fotos dels autors. Em vaig deprimir molt quan ho intentava abans de les noves condicions.

Aquest any, com diu una amiga meva, ha de ser triomfant!!! Esperem que també ho sigui pels llibres, per la lectura i per aquest racó especial on compartim una de les nostres més públiques passions...